Op dinsdag 5 maart 2019 hebben we een unieke ervaring gehad! KRO/NCRV en het Kansfonds nodigden ons om de perspresentatie van The Passion bij te wonen, in de Dordtse ijshal.

Chantal, haar dochter Anouk en Désiré zijn naar de ijshal gereden. We kregen de kans om te praten met hoofdrolspelers en werden vastgelegd door een cameraman. We wachtten op onze beurt en interviewden Edwin Jonkers, die dit jaar Jezus speelt, en Paul Sinha. Hij speelt de rol van Judas. Tussendoor kon Anouk het niet laten om een selfie te schieten met Ron Boshardt.

We spraken ook een jongedame die apostel speelt in The Passion. Ze heeft een moeilijke jeugd gehad, waarin ze dakloos was en op de straten in Amsterdam leefden. Uiteindelijk kwam ze bij het Leger des Heils en zet ze zich in voor andere mensen. Zo’n mooi gesprek zorgt voor een geweldige ervaring.

Naast de interviews en de inspirerende gesprekken, mochten we een scène op de tribune van dichtbij bekijken. Ontzettend leuk om dit allemaal van dichtbij mee te maken!