Omvang: 20 t/m 24 uur per week. Start vacature: Per 1 maart 2020

Wij zijn een jongerennetwerk die zich inzet voor kwetsbare mensen zonder sociaal netwerk in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht. Jij kan deel worden van onze prachtige organisatie als project coördinator. Jongeren zijn de drijvende kracht van wie wij zijn. Zij gaan op bezoek bij mensen die alleen zijn, ze knappen de tuintjes op voor hen die dat zelf niet meer kunnen, gaan sporten met statushouders of doen andere leuke acties met en voor kwetsbare Zwijndrechtse burgers. Houd jij ervan om talenten in jongeren naar boven te halen, contact te onderhouden met de jongeren door energieke bijeenkomsten te organiseren en houd je ervan om contactpersoon te zijn tussen de jongeren en de locatie waar ze aan de slag gaan? Lees snel verder en neem contact met ons op!

Wat ga je doen?

 • Je werft en onderhoudt contact met jongeren
 • Je organiseert interactieve bijeenkomsten voor en met jongeren
 • Je matcht jongeren aan een maatje en/of een locatie waar ze zich inzetten
 • Je onderhoudt contact met hulpvragers en locaties waar jongeren betrokken zijn
 • Je begeleidt jongeren door middel van persoonlijke coaching, intervisie en groepstraining
 • Je bouwt mee aan een stevig netwerk van samenwerkingspartners in de stad
 • Je geeft presentaties in scholen en bezoekt netwerkbijeenkomsten

Wat neem je mee?

 • Je hebt affiniteit en ervaring met jongeren
 • Je bent een doener
 • Je houdt ervan om relaties aan te gaan met jongeren en kwetsbare inwoners
 • Je beschikt over presentatie skills en voelt je prettig voor een groep
 • Je bent enthousiast, proactief, flexibel en een echte doorzetter
 • Het is een pre als je goed bekend bent in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan, enthousiast team, interne trainingen en salaris dat wordt bepaald vanuit CAO Zorg & Welzijn. Wil je meer informatie? Check onze website voor meer informatie over ons. Voor de vacature neem je contact op met Chantal Buster via 06-105 644 04 of info@jongzwijndrecht.nl.

Solliciteren

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@jongzwijndrecht.nl. Doe dit uiterlijk 13 februari. Je krijgt een ontvangstbevestiging van ons en wie weet nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. De gesprekken vinden plaats op 20 februari as.

Extra informatie Maatschappelijke Diensttijd (MDT)

Als Stichting Jong Zwijndrecht voeren we ook de Maatschappelijke Diensttijd uit. Een deel van de vacature bestaat ook met het werven, koppelen en contact onderhouden met jongeren die zich inzetten via de MDT. De Maatschappelijke Diensttijd is nieuw in Nederland. Na 1,5 jaar van ontwikkeling via proeftuinen gaat het in 2020 officieel van start. Kijk voor meer informatie op de landelijke website: https://www.doemeemetmdt.nl/wat-is-mdt/veelgestelde-vragen