Wist je dat een ander helpen in de top 5 staat van wat een mens gelukkig maakt? Bij Stichting Jong Zwijndrecht kan iedereen tussen de 15 en 30 jaar zich aanmelden om een ander te helpen. Bij ons is je inzet éénmalig of een aantal keer per jaar – wat jou het beste uitkomt. Zo doe je iets voor een ander en houd je ook vrije tijd over! De projecten kunnen van alles zijn: bij mensen thuis een gezellig bezoek brengen, een tuin opknappen, boodschappen doen, muren verven, wandelen met ouderen of eens op stap gaan met mensen die leven met een lichamelijke beperking. Meld je aan en doe mee. Je geeft zelf aan met welk project jij aan de slag wilt. Samen maken we Zwijndrecht mooier!

Ook een ander helpen?

In Zwijndrecht kijken we naar elkaar om!
Schrijf je in via onderstaand formulier, stuur een berichtje via WhatsApp 06 31 39 85 43 of via onze Facebookpagina. We leren je graag verder kennen in een persoonlijk gesprek.

Andere mogelijkheid: heb je een tussenjaar, of ben je eerder klaar met je studie, of weet je even niet wat je wilt gaan doen? Dan is Maatschappelijke Diensttijd een goed idee voor jou! Jij geeft aan welke competenties je wilt ontwikkelen, daar krijg je persoonlijke coaching en begeleiding van ons bij. Door je in te zetten voor de samenleving in Zwijndrecht en omgeving ontwikkel jij je competenties, heb je nuttige tijdsbesteding, leer je andere jongeren kennen en krijg je aan het einde van de periode een europass. Wil je hier meer over weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

“Ik wil in mijn vrije tijd best iets doen voor een ander. Van Stichting Jong Zwijndrecht krijg ik een berichtje via de groepsapp als er iets openstaat. Ik kan zelf kiezen of ik op dat moment tijd heb om mee te doen. Zo houd ik ook voldoende tijd over voor school, sport en vriendinnen.”

Kimberly (15)