De brasserie Zoutewelle in de Lichtkring kan extra handjes gebruiken! Van 1 april tot en met 31 juni zoeken ze (iedere dag) iemand voor het uitserveren van de warme lunch, tussen 11:00 – 13:30 uur.

Ook in het weekend wordt extra hulp gewaardeerd en in de meivakantie (week 18, 19 en 20) zoeken ze hulp tijdens een activiteit op dinsdagmiddag, donderdagochtend en vrijdagmiddag. Niks te doen in je zomervakantie (juli en augustus)? Dan kun je ook meehelpen.

Wat wordt er van je verwacht?
Helpen met het eten naar de tafels brengen en gezellig een praatje maken met de mensen. Dat vinden ze superleuk! De oudere mensen die in de buurt van de Lichtkring wonen en de bewoners zelf maken gebruik van de brasserie.

Verder vinden er op dinsdag- en vrijdagmiddag van 14:00 – 17:00 uur activiteiten plaats in de brasserie voor oudere mensen, daar kan je ook bij helpen. Om mensen op te halen, praatje te maken en weer naar hun kamer terug begeleiden. Nogmaals, de mensen vinden dit alleen maar geweldig en je hulp wordt zeker gewaardeerd. En no worries: je krijgt deskundige begeleiding.
Na een kort kennismakingsgesprek bij de brasserie help je direct mee.

Vind je dit leuk om te doen in je vakantie? Meld je dan aan bij ons en wij zorgen voor de rest.